Välkommen som sponsor

VÅR SPONSORANMÄLAN HAR STÄNGT. 
För möjlighet till sen anmälan kontakta Commee AB, Stefan Wengelin, (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Infektionsveckan / Mikrobiologiskt Vårmöte är en årligen återkommande konferens som samlar cirka 5-700 deltagare från hela landet. SILF är med och arrangerar programpunkter konferensens alla dagar. De mikrobiologiska föreningarna (FKM, RFM & SFM) är med och arrangerar programpunkter tisdag t.o.m. torsdag eftermiddag. IFIS är med och arrangerar programpunkter onsdag förmiddag t.o.m. konferensens slut. Alla deltagare och sponsorer är givetvis välkomna att delta konferensens alla dagar.

Som sponsor har du goda möjligheter att träffa våra deltagare i den utställning som kommer finnas på Fyrishov. Utställningen kommer vara centralt placerad, på ett gemensamt plan inne på anläggningen där även våra måltider kommer serveras om inte Coronapandemin förändrar våra förutsättningar.

Här ser du de olika sponsorpaketen  som erbjuds till 2021 års konferens. Glädjande nog kan vi erbjuda helt oförändrade priser jämfört med 2020!
Antalet sponsorpaket inom respektive kategori är begränsat. 

HUVUDSPONSOR                       

Medverkar hela konferensen dvs tisdag  - fredag
Störst monter (12 kvadratmeter)
Bord, två stolar, el, Wi-Fi
2 representanter på plats
Mingel samt två middagsbiljetter
Presenteras som huvudsponsor
med större logga på mötets hemsida
Logga tryckt på badge och band
Logga synlig i pauser på skärmen i
huvudlokalen
Möjlighet att placera rollup i entréhallen
Garanterad plats på speakers corner

Hela veckan       63 000:-

ORDINARIE SPONSOR  

Medverkar hel eller del av konferensen
Stor monter (2 x 3 kvm)
Bord, två stolar, el, Wi-Fi
2 representanter på plats
Medverkan på tisdagens mingel
(gäller hela veckan-paketet)
Presenteras som sponsor med mindre
logga på mötets hemsida
Möjlighet till  plats på speakers corner

Hela veckan       33 000:-
Tisdag - torsdag 29 000:-
Onsdag - fredag 19 000:-
Torsdag - fredag 14 000:-

                                                                                          

MINDRE SPONSOR                    

Medverkar hel eller del av konferensen
Liten monter (1 x 2 kvm)
Ståbord,  en stol, el, Wi-Fi
1 representant på plats
Medverkan på tisdagens mingel
(gäller hela veckan-paketet)
Presenteras som mindre sponsor med
textrad på mötets hemsida
Möjlighet till  plats på speakers corner       

Hela veckan       23 000:-
Tisdag - torsdag 21 000:-
Onsdag - fredag 13 000:-
Torsdag - fredag 10 000:-

                                                            

Speakers corner

Speakers Corner erbjuds till alla sponsorer och är en aktivtet som ska öka interaktion och kommunikation mellan deltagare och sponsorer. Idén bygger på att vi kommer erbjuda en plats i anslutning till utställningen där du som sponsor får möjlihet att under cirka 5 minuter ge en enkel  presentation för deltagarna under kaffepauserna i programmet. Varje paus kommer således innehålla tre slot-tider som bokas i mån av plats. Först till kvarn gäller och man bokar platsen i samband med sin anmälan till konferensen. Som huvudsponsor har du en förhandsreserverad tid för din presentation. 

Frukostseminarier

Vill ditt företag arrangera ett frukostseminarium i anslutning till det vetenskapliga programmet? Du anmäler intresse för detta i samband med att du bokar ditt paket. I avgiften ingår publicering av programinnehåll på vår hemsida, möjlighet för deltagaren att föranmäla sig till mötet, möjlighet att skicka program och information till deltagarna inför mötet samt en sms påminnelser strax före aktiviteten. Lokal och förtäring till mötet bokas och bekostas av dig som arrangör.

Kostnaden för att arrangera frukostseminarium är SEK 5000:- moms som faktureras separat i samband med konferensens start.

Har du andra idéer hur vi ska hitta bra samarbeten är du välkommen att kontakta oss för en diskussion. I samband med avtalsskrivningen kommer du få del av budget samt det vetenskapliga programmet. I samband med anmälan förbokar du även plats på Speakers Corner (kostnadsfritt) samt frukostseminarier (5000:- + moms) Placering av monterplatser fastställs av arrangören utifrån bästa tänkbara helhetsperpektiv.

 Behöver du ha budget, vetenskapligt program samt inbjudan skickat till dig kontakta Stefan Wengelin, Commee AB (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)
Har du frågor eller vill diskutera med oss hittar du uppgifter under kontaktfliken i huvudmenyn.

 

Ny banner sponsorer