RESA & BO

 Fyrishov

MÖTESPLATSEN

Årets kongress genomförs på Fyrishov som ligger drygt två kilometer från Uppsala Resecentrum. En promenad från centrum till Fyrishov avverkas på ungefär 20 minuter i normal promenadtakt. I anslutning till Fyrishov finns busshållplats och från Resecentrum kan du resa med linje 10 som tar dig hit. Om du är bilburen finns  en stor parkering precis bredvid anläggningen.

Adressen hit är Idrottsgatan 2, entré 2. 

SÅ HÄR HITTAR DU 

RESA I UPPSALA

Som en del i att göra vår kongress så klimatsmart som möjligt kommer vi att erbjuda våra deltagare fri kollektivtrafik i centrala Uppsala via lokaltrafiken. Närmare inpå mötet kommer du få mer instruktioner om hur detta ska gå till. Redan nu kan du ladda ner lokaltrafikens app som finns där appar finns. Sök på "UL" så hittar du den.

Hotell

Vi har förhandsbokat ett begränsat antal rum som du kan reservera samtidigt som du anmäler dig och får boende och deltagande smidigt på samma faktura. Hotellbokningen öppnar samtidigt som deltagaranmälan.


CLARION HOTEL Gillet

Clarion Hotel Gillet är helt nyrenoverat och här hittar du den poplära mötesplatsen Kitchen & Table. Hotellet ligger mitt i centrala Uppsala.

Adress: Dragarbrunnsgatan 23

 

ELITE HOTEL ACADEMIA

Elite Hotel Academia är ett spännande nyuppfört hotell som nära Centralstationen, mitt i centrala Uppsala.

Adress: Suttungs Gränd 6

 


RADISSON BLU

Radisson Blu ligger ett stenkast från Resecentrum mitt i centrala Uppsala. Hotellet håller internationell klass och precis i närheten finns busshållplats för transport till Fyrishov. 

Adress: Stationsgatan 4

 

RADISSON PARK INN

Radisson Park Inn ligger granne med Radisson Blu och är ett lite mindre, familjärt hotell. Mycket uppskattad lobbybar och social yta.

Adress: Storgatan 30

 

SCANDIC UPLANDIA

Scandic Uplandia ligger mitt i centrala Uppsala och är ett modernt fullservicehotell. Från Resecentrum har du cirka 10 minuters promenad till hotellet

Adress: Dragarbrunnsgatan 32

SCANDIC UPPSALA NORD

Scandic Uppsala Nord är det närmaste hotellet från Fyrishov. Hotellet är helt nyrenoverat och till centrum är det cirka 5 minuters bilresa.

Adress: Gamla Uppsalagatan 50

 

 

 Moms tillkommer på samtliga hotellpriser

HS banner